fbpx

Imperia Fastigheter har tilldelats Stora Näringslivspriset 2018

Nominerade företag och vinnare till Stora Näringslivspriset 2018

En av dem största dagarna under året för Handelskammaren Mälardalen är Stora Näringslivsdagen. I år nominerades tre företag till Stora Näringslivspriset 2018; Imperia Fastigheter AB, Färna Spa och Herrgård och TBO Haglinds AB. Imperia Fastigheter AB var det vinnande företaget av Stora Näringslivs priset 2018.

Imperia Fastigheter AB

Vi började vår resa 2002 med grundarens stora intresse för fastighetsutveckling med eget kapital som intjänats genom ett flertal privata bostadsprojekt satsades i köpet av den första industrifastigheten på Hälla i Västerås. Imperia Fastigheter med dotterbolag har idag utvecklats till att omfatta en fastighetskoncern på 19 bolag, med ett samlat fastighetsvärde på ca 800 mkr. Tillväxten har varit organisk och utan externa finansiärer. 2017 lanserade vi vårt koncept för framtidens hyresrätter ”House Of Imperia”, ett koncept där miljötänk och teknik ligger i framkant.

Vi är hedrade och stolta över att få tagit emot Stora Näringslivspriset 2018, säger Niclas Ericsson, VD för Imperia Fastigheter.