fbpx

Klaudia 2 – Fastighetsförteckning

Fakta

Våningar: 4
Kabel-TV: Ja
Internet: Ja
Parkering: Ja
Avstånd till city: 0 km

Adress

Slottsgatan 33
722 11
Västerås

Ledigt just nu:

Kontorslokal - 1st

Övrig information

Kategori: Kontor
Storlek: 175-1120 m²
Lokalhyra: Förhandlas
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anpassning: Lokalen kan anpassas efter hyresgästens önskemål

Om objektet
Fastigheten Västerås Klaudia 2 är bebyggd med en kontorsbyggnad om två plan samt inredd vind och källare. Byggnaden är uppförd år 1988 och är ursprungligen anpassad för ett flertal hyresgäster och kan utan större ombyggnation anpassas för att nyttjas av maximalt sju hyresgäster.

Byggnaden är formad som ett trubbigt U med ett trapphus centralt i mitten. Fastigheten omfattas av gällande stadsplan från 1987-05-18 vilken tillåter byggnation för handel på fastigheten. Byggnaden får uppföras om två våningar med en byggnadshöjd om 18,5 meter. Tidigare fastighetsägare, Bostadsaktiebolaget Mimer, har under en längre tid nyttjat lokalerna för sitt huvudkontor.

Fastigheten är utrustad med god IT-utrustning bestående av bl.a. avancerad porttelefon, brand isolerat serverrum med dubbla luftkylningsanläggningar, inkommande stadsnätsfiber, server- och switchrack samt larmanläggning.

Omgivning
Kontorsfastigheten är belägen mitt i city, alldeles intill Svartån och Västerås Domkyrka med gångavstånd till Stora Torget.

Service
Flertalet butiker, caféer, restauranger och gym i närområdet. Goda parkeringsmöjligheter för bilar och cyklar. Hundratals p-platser på Klippans parkering.

Kommunikationer
Tågstation och bussterminal finns inom rimligt gångavstånd vilket gör att lokalen lämpar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Uppsala, Enköping och Sala. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Intresseanmälan

Kontaktpersoner för objektet

Image

Max Börjesson

Fastighetsförvaltare

Tel: 079-065 50 54
max@imperiafastigheter.se