fbpx

Slottsträdgården 2 – Fastighetsförteckning

Fakta

Våningar:
Kabel-TV: Ja
Internet: Ja
Parkering: Ja
Avstånd till city: 0 km

Adress

Västra Ringvägen 1
72211
Västerås

Ledigt just nu:

Kontorslokal - 1st

Övrig information

Kategori: Kontor eller utbildnings-/vårdverksamhet
Storlek: 500-1363 m²
Lokalhyra: Förhandlas
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anpassning: Lokalen kan anpassas efter hyresgästens önskemål

Om fastigheten

Flera byggnadskomplex kopplade till makt och statliga funktioner, som länsfängelse, sjukhus och länsstyrelse, finns i den avskilda delen av slottsparken och visar på områdets långa statliga ägande. Den första byggnaden som tog slottsparken i anspråk var Länsfängelsets gula stenbyggnad som uppförts enligt encellsprincipen från 1857. Byggnaderna är idag ombyggda till privatbostäder. Länsstyrelsens byggnad från 1961 utgör ett modernare inslag bland övrig stenarkitektur i slottsparken.

På fastigheten Slottsträdgården 2 finns en byggnad som består av tre huskroppar. Två huskroppar har två våningar ovan mark och en huskropp är en höghusdel. Källare finns under byggnaderna. Byggnaden innehåller kontorslokaler och källarplanet innehåller lager och teknikutrymmen. Byggnaden har en stomme av betong och tegel, putsade fasader och taket är belagt med papp och plåt. Fastigheten har fjärrvärme, ventilationen är mekanisk till¬ och frånluft med återvinning. Höghusdelen har kyld tilluft. Fönstren är tvåglasfönster med träbågar. Det finns flera entréer till byggnaden.

Om objektet

För uthyrning, med en egen entré mittemot gamla Länsfängelset (numera bostadsrätter), finner vi huskropp E. Byggnaden består av två våningar där lokalen i markplan är ca 500 kvm och lokalen en våning upp är på ca 800 kvm. Lokalerna har tidigare nyttjats till utbildningsverksamhet men kan med enkelhet renoveras efter kundens önskemål. Till byggnaden hör en innergård för hyresgästen att nyttja.

Kontaktpersoner för objektet

Image

Max Börjesson

Fastighetsförvaltare

Tel: 079-065 50 54
max@imperiafastigheter.se