fbpx

Ingrid 4 – Fastighetsförteckning

Fakta

Våningar: 3
Kabel-TV: Ja
Internet: Ja
Parkering: Ja
Avstånd till city: 1 km

Adress

Biskopsgatan 3
722 11
Västerås

Övrig information

Kategori: Kontor
Storlek: 128-259 m²
Lokalhyra: Förhandlas
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anpassning: Lokalen kan anpassas efter hyresgästens önskemål

Om objektet
Välkommen till Ingrid 4, en pärla mitt i Västerås city. Här sitter du bekvämt i nyrenoverade lokaler med generös takhöjd, härligt ljusinsläpp, kakelugnar, vackra trägolv, stuckaturer och takbjälkar. Lokalerna och planritningen kan anpassas och byggas om vid behov och önskemål. Egen parkering på innergården. Hiss finns i huset.

Omgivning
Kontorsfastigheten är belägen mitt i city, ett stenkast från Svartån och Västerås Domkyrka med endast ett par minuters gångavstånd till Stora Torget.

Service
Flertalet butiker, caféer, restauranger och gym i närområdet. Goda parkeringsmöjligheter för bilar och cyklar. Hundratals p-platser på Klippans parkering och Biskopsgränd.

Kommunikationer
Tågstation och bussterminal finns inom rimligt gångavstånd vilket gör att lokalen lämpar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Uppsala, Enköping och Sala. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Intresseanmälan

Intresserad av detta objekt? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontaktpersoner för objektet

Image

Max Börjesson

Fastighetsförvaltare

Tel: 079-065 50 54
max@imperiafastigheter.se